Bardzo dbamy o jakość naszych produktów i standard obsługi. Brzmi to banalnie i nie oczekujemy, że uwierzycie nam na słowo. Zachęcam więc do zapoznania się z opiniami innych osób na nasz temat. Większość z nich pochodzi od naszych klientów detalicznych, którzy kupili statuetki na prezenty dla najbliższych. Mimo, że wartość takich zamówień jest zwykle stosunkowo niewielka i nie przekracza 250 zł, naszym klientom zapewniamy najwyższą jakość obsługi. Skoro zatem jesteśmy rzetelni w realizacji takich zleceń możecie nam zaufać również przy realizacji zamówień o większej wartości.

Bardzo zależy nam na opiniach od klientów, gdyż dzięki nim jesteśmy w stanie szybko reagować na wszelkie sygnały z rynku. Z tego względu zbieramy je najszerzej jak to możliwe. Stąd też komentarze na nasz temat można zostawić w serwisie Firmy.net, na naszej stronie Google+, platformie handlowej Allegro.pl oraz niezależnym serwisie oceniającym sklepy internetowe Opineo.pl. Poniżej prezentujemy wybrane opinie z tych serwisów.

Opinie z serwisu Firmy.net

Średnia ocen 6.0 na 6.0. Opinie zbieramy od października 2011 roku.

640x100-Firmy-net

Statuetki świetne, żadnych zastrzeżeń, transakcja wykonana bez żadnych problemów, jeśli ktoś chce zrobić drugiej osobie wyjątkowy prezent gorąco polecam.

Oborski Michał, 17.09.2015

Dziekuje za przesylke. Co moge o niej powiedziec.... Szczerze braklo mi slow... Juz dawno ale dawno nie widzialem tak WYSMIENITEGO wykonania. Szczerze najlepsy grawer jaki kiedykolwiek zamawialem. Swietnie dopasowane wymiary do wygrawerowanego rysunku. Gratulacje dla Pana/Pani ktory polecil mi taka wielkosc. Mina osoby dla ktorej bylo to wykonane "bezcenna" Goraco pozdrawiam Bede napewno korzystal z panstwa uslug w przyszlosci

sahiel, 14.05.2015

Firma w 100 procentach godna polecenia, bardzo rzetelna. Szybki termin realizacji zamówień, umożliwiona, dostępna łatwość kontaktu. Produkt, który zamówiłam charakteryzuje się pierwszorzędną jakością wykonania z ogromną dbałością o każdy najmniejszy szczegół, co świadczy o ogromnym szacunku do klienta i powadze jego traktowania. Jestem bardzo zadowolona, zarówno z obsługi sklepu jak i zamówionego produktu. Tylko pogratulować!!! Brawo! Brawo! Brawo!

Anna, 11.05.2015

Świetna, ekspresowa robota, statuetka dotarła cała i zdrowa, bardzo dobrze opakowana, gratuluję podejścia do klienta :) bardzo gorąco polecam

Karolski Tomasz, 27.03.2014

Czapki z głów: Moja ocena to same max-y (poza lokalizacją: dla mnie bez znaczenia, kupowałem towar przez internet). Super szybki, profesjonalny i uprzejmy kontakt, towar super, dostawa błyskawiczna. Czego chcieć więcej? Chyba tylko tego by każda transakcja i innymi firmami była taka modelowa. Polecam wszystkim !!!

Ryszard Zwojewski, 04.12.2013

Sprawdź więcej wypowiedzi na nasz temat w serwisie Firmy.net.

 

Opinie z Google+

Średnia ocen 5.0 na 5.0. Opinie zbieramy od 2012 roku.

640x100-Google

Wspaniałe i pełne profesjonalizmu podejście do zawierania transakcji, bardzo miły kontakt, takiej współpracy życzę wszystkim użytkownikom gwarantując udane zakończenie z zadowoleniem dla obu stron, gorąco polecam,a towar w 1000% wspaniały. WIELKIE DZIĘKI

Iwona Mendyka, październik 2015

Jestem w 100% zadowolona z usługi. Pełen profesjonalizm, firma która, skonsultuje się z klientem by w pełni zadowolić zamawiającego. Statuetka którą zamówiłam jest świetna. Piękne wykonanie! Bardzo dobry kontakt,szybka i profesjonalna obsługa.REWELACJA. Gorąco wszystkim polecam!

Iwona chwalibóg, luty 2015

Jestem pozytywnie zaskoczony profesjonalizmem w waszym wykonaniu. Począwszy od możliwości zaprojektowania swojej statuetki, poprzez profesjonalnego doradcę, a skończywszy na expressowej dostawie, bo od momentu zamówienia do momentu otrzymania minęło tylko 24 h. Dziękuję i pozdrawiam.

Mirek T, czerwiec 2014

Witam Serdecznie!!! Jestem bardzo zadowolona z mojego zakupu!!! Statuetka jest śliczna, solidna i znakomite jest to, że można dodać własną dedykacje. Rewelacyjnie komponuje się z podstawkiem również kryształowym, który podświetla statuetkę i dodaje jeszcze większy urok temu wszystkiemu :) Jako prezent np. na urodziny fajna sprawa i pamiątka!!! Kontakt z firmą bezproblemowy, droga mailową... Statuetkę zamówiłam w sobotę po południu, a przesyłka była już w środę. Firma godna POLECENIA !!!!!! Pozdrawiam...

Małgorzata Wojtczak, grudzień 2013

Sprawdź więcej opinii o nas umieszczonych na stronie Google+

 

Opinie z serwisu Allegro.pl dla naszego konta CrystalCiTY-pl

Średnia ocen 5.0 na 5.0. Posiadamy Standard Allegro. Opinie zbieramy od 2011 roku.

640x100-allegro

Pełen profesjonalizm, zarówno na etapie projektu jak i realizacji zamówienia. Statuetka robi ogromne wrażenie. Szybka dostawa. Dziękuję. Bardzo polecam!!!!!!!!

turid, 21 października 2015

MEGA taka przesyłka szybka MEGA taki dobry towar MEGA kontakt i wspołpraca POLECAM ZDECYDOWANIE NIE RAZ KUPIE U TEGO ALLEGROWICZA!!!!!!!!!!!!!

wicek36, 28 maja 2015

Bardzo uprzejma i życzliwa obsługa, super kontakt. Prezent został przygotowany i wysłany błyskawicznie. Bardzo gorąco polecam tego Sprzedającego!

leslavio, 24 grudnia 2014

Do wszystkich klientów allegro - POLECAM PRODUKTY I WSPÓŁPRACĘ z CRYSTALCITY !!! zamówiłam pamiątkę z chrztu jako prezent dla chrześnika, podarunek 100% trafiony, oryginalny, dobrze wykonany, błyskawiczna wysyłka. Jestem MEGA zadowolona!!! WARTO

lobaczevsky, 07 kwietnia 2014

Pięć gwiazdek to za mało! Za taką świetną robotę i fachową obsługę powinni przyznawać premie. Statułetka jest doskonałej jakości, spełnia wszelkie oczekiwania, kontakt z allegrowiczem znakomity, serdecznie polecam!!!

kas9412, 13 marca 2014

Sprawdź więcej komentarzy na temat naszej oferty w serwisie Allegro.pl

 

Opinie z serwisu Opineo.pl dla naszego sklepu www.Krysztaly3D.pl

Średnia ocen 9.6 na 10.0 z ponad 2100 opinii. Opinie zbieramy od marca 2011 roku.

640x100-Opineo

Profesjonalizm,poszanowanie klienta, szybkość wysyłki = zadowolony kupujący. Zamówiony towar wykonany perfekcyjnie, zgodnie z wybraną opcją, zapakowany jak gadżety z wyższej półki. Brawo - tak właśnie widzę rozwój w Polsce małych i średnich firm.

tadeusz_wwa, 24 listopada 2015

Wyraziście przedstawione przedmioty do sprzedaży. Dużym plusem jest możliwość skomponowania produktu we własnym zakresie tzn. przedstawienia swojego tekstu i zobaczenia końcowego efektu. Bardzo dobry kontakt z wykonawcami jak również możliwość uzgodnienia wszelkich wątpliwości dotyczących zamawianego towaru.

Mariola, 26 maja 2015

Polecam wszystkim> Super kontakt, błyskawiczna dostawa wszystko IDEALNIE

misiek_25, 4 stycznia 2015

Świetne produkty robiące wrażenie oraz bardzo szybki czas realizacji. Nie pamiętam żebym kiedyś kupował w lepszym sklepie.gorąco polecam :-)

Marek, 16 grudnia 2014

Swietny pomyśl na znakomity prezent. Personel pracujacy w tym sklepie to profesjonaliści.

Michał15 marca 2014

Sprawdź więcej opinii o naszym skepie internetowym zebranych na stronie Opineo.pl

 

Referencje od firm i instytucji

Jeśli chcesz dodatkowo poznać opinie naszych odbiorców z rynku B2B, zapraszamy do odwiedzenia naszej galerii referencji, gdzie prezentujemy skany pisemnych referencji wystawionych przez naszych klientów biznesowych i instytucjonalnych.