Opinie od naszych klientów

Bardzo dbamy o jakość naszych produktów i standard obsługi – brzmi to banalnie i nie oczekujemy, że uwierzycie nam na słowo. Dlatego zachęcamy do zapoznania się z opiniami naszych dotychczasowych klientów. Większość opinii otrzymujemy od klientów detalicznych, którzy kupili statuetki na prezenty dla najbliższych. Pomimo faktu, że takich zamówień jest stosunkowo niewiele, a ich wartość nie przekracza 250 zł zapewniamy najwyższą jakość obsługi. Jesteśmy rzetelni w realizacji wszystkich zleceń, więc możecie nam zaufać również przy realizacji zamówień o większej wartości.

Bardzo zależy nam na opiniach od klientów, gdyż dzięki nim jesteśmy w stanie szybko reagować na wszelkie sygnały z rynku. Z tego względu zbieramy je najszerzej jak to możliwe. Stąd też komentarze na nasz temat można zostawić w serwisie Firmy.net, na naszej stronie Google oraz platformie handlowej Allegro.pl. Poniżej prezentujemy wybrane opinie z tych serwisów:

Logo Allegro

Opinie zbieramy od 2011 roku na naszym koncie CrystalCiTY-pl

Logo google

Średnia ocen 5.0 na 5.0. Opinie zbieramy od 2012 roku.

Logo Facebook

Na naszym Facebooku również można znaleźć masę pozytywnych opinii

Logo Firmy.net

Średnia ocen 6.0 na 6.0. Opinie zbieramy od października 2011 roku.

timeline_pre_loader

klient z Allegro

klient detaliczny, opinia z 07 lutego 2021

Wszystko super. Statuetka piękna!

klient z Allegro

klient detaliczny, opinia z 04 lutego 2021

Kontakt ze sprzedającym – jeden z lepszych z jakimi miałem do czynienia. Sam kryształ wygląda dużo lepiej niż na zdjęciu, opakowanie ozdobne wygląda ślicznie!. Minut taki, że podczas transportu obiło się opakowanie, natomiast w niczym to nie przeszkadza – prawie niezauważalnie (oczywiście że bardzo się przyglądałem…). Jestem strasznie zadowolony, każdemu gorąco polecam! Wart swojej ceny zdecydowanie! To nie będą moje ostatnie zakupy u tego allegrowicza, na pewno!

klient z Allegro

klient detaliczny, opinia z 30 stycznia 2021

Profesjonalna obsługa i szybki kontakt. Kryształ świetny na prezent i bardzo ładnie wykonany. Polecam!

klient z Allegro

klient detaliczny, opinia z 25 stycznia 2021

Niezwykle sympatyczna firma, która nie zostawia klienta w potrzebie. Wyniknęły spore problemy z przesyłką (długo by opowiadać), ale dzięki naprawdę profesjonalnemu podejściu – nie musieliśmy czekać na reklamację usług przewoźnika i na finał WOŚP będziemy mieli naszą statuetkę. Na pewno ponownie z przyjemnością wydamy tu pieniądze!!! Pozdrawiamy i dziękujemy : ): ):)

klient z Allegro

klient detaliczny, opinia z 22 stycznia 2021

Naprawdę świetny pomysł na oryginalny prezent dla bliskiej osoby. Robi wrażenie, do tego szybka i profesjonalna obsługa. Serdecznie polecam.

Radosław Lech Sajkiewicz

klient detaliczny, opinia z 28 stycznia 2021

Bardzo serdecznie polecam. Nietypowa sytuacja z przesyłką pocztową (która została uszkodzona podczas włamania na pocztę) została bardzo życzliwie dla nas rozwiązana. Kryształ dotarł na czas i nie musieliśmy czekać na długotrwałą procedurę reklamacyjną. Serdecznie polecamy i jeszcze raz dziękujemy.

Alicja Sączek

klient detaliczny, opinia z grudnia 2020

Witam serdecznie. Chciałabym bardzo podziękować panu Łukaszowi za poświęcony czas, a cierpliwość i pomoc w sprecyzowaniu i wykonaniu projektu w doborze statuetki. Chciałabym podziękować za jego profesjonalne i miłe podejście do klienta i świetny kontakt. Brawo!!! Za takiego kompetentnego i wyrozumiałego pracownika. Moje zamówienie zgodnie z ustalonym projektem dzisiaj zostało przyjęte i z niecierpliwością będę oczekiwała jego przesyłki. Pozdrawiam serdecznie wszystkich pracowników zaangażowanych w tak pięknie wykonane statuetki. Bardzo dziękuję i szczerze polecam Waszą firmę innym kupującym. Myślę, że nie jest to mój ostatni zakup w Waszej firmie.

klient z Allegro

klient detaliczny, opinia z 23 października 2020

Wspaniała firma. Mimo tego że byłem trudnym klientem ponieważ zależało mi na czasie, zostałem profesjonalnie obsłużony przez bardzo miłą obsługę. Zamówienie dotarło na czas a sama statuetka wykonana została przepięknie. – Allegro

klient z Allegro

klient detaliczny, opinia z 19 października 2020

Piękne wykonanie, jestem bardzo zadowolona w kryształu i fachowej obsługi – bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą! Polecam! – Allegro

klient z Allegro

klient detaliczny, opinia z 31 sierpnia 2020

Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą. Projekt wysłany do akceptacji, wszystko omówione na maila z wszelkimi szczegółami. Świetny pomysł na prezent, upominek na wszelkie okazje .Szybka wysyłka towaru, jak również dostawa. Kryształ, grawer wykonany z pełnym profesjonalizmem. Gorąco polecam tutaj zakupy. Dziękuję! :))

Jakub

klient detaliczny, opinia z 16 października 2019

Profesjonaliści. Serdecznie polecam szybka i fachowa pomoc. Jestem zadowolony z prezentu. Polecam

Agnieszka Chmiel

klient detaliczny, opinia z 5 lipca 2019

Polecam firmę kryształy każdemu. Super kontakt, precyzja i perfekcyjne wykonanie . Zamówienie zgodne z projektem ślubnym. Przepiękne opakowanie. Szybka wysyłka. Na pewno jeszcze coś zamówię u Państwa:)

Joanna Grazka

klient detaliczny, opinia z kwietnia 2019

Szczerze polecam. Ekspresowa realizacja. Fotokryształ bardzo ładny, a dokupiona podstawka LED-owa dodaje blasku i uroku 🙂

Kamila Jakielska

klient detaliczny, opinia z 7 maja 2019

Świetny kontakt statuetka przepiękna🤩 w ostatniej chwili mogłam jeszcze nanieść poprawki bez problemu😊 Pani wysłała mi projekt w nowych wersjach Jestem naprawdę zadowolona. Dziękuje i będę Was polecać każdemu 🙂☺👍

Rozalia Celejewska

klient detaliczny, opinia z 4 kwietnia 2019

Profesjonalna i szybka obsługa. Bardzo dobry kontakt z pracownikami. Zamówiona statuetka jest rewelacyjnym prezentem. DZIĘKUJĘ…

Patrycja Rogoz

klient detaliczny, opinia z marca 2019

Wspaniała Praca,polecam z całego serca,wzruszający mega prezent dla mojej Mamusi kończy 70 lat,serce plus przepiękny grawer-dziękuję Pięknie;) – Google

Andrzej Arendt

klient detaliczny, opinia z lutego 2019

Wspaniałe wrażenie, super profesjonalne podejście i świetny kontakt, a samo wykonanie błyskawiczne, polecam wszystkim, którzy chcą ofiarować niesamowity prezent swoim bliskim (i nie tylko).

Teresa

klient detaliczny, opinia z 10 lutego 2018

W pełni podpisuję się i zgadzam ze wszystkimi POZYTYWNYMI opiniami. Firma wspaniała, wykonująca zamówienie profesjonalnie, z super życzliwym podejściem do klienta. Nie spodziewałam się tak szybkiej realizacji, opakowania i natychmiastowej profesjonalnej pomocy. GODNE POLECENIA!!!

Grażyna Rabczenko

klient detaliczny, opinia z 8 grudnia 2017

Statuetki przepiękne, pomysł genialny, dostawa szybka. Obsługa miła i pełen profesjonalizm. Duża pomoc ze strony Pań obsługujących zamówienie, aż chce się dokonywać takich zakupów. Ceny nie są wygórowane a towar z najwyższej półki. Polecam zdecydowanie zakupy w tej Firmie, bo warto. Przesyłka bardzo dobrze zabezpieczona, dodatki również dobrej jakości. Do statuetek zamówiłam podstawki LED, w zestawie prezentują się nieziemsko!! Polecam produkty tej Firmy, bo warto. Zadowolona Klientka Grażyna

Wojciech Heczko

klient detaliczny, opinia z 19 lipca 2017

Profesjonalne wykonanie, krótki termin realizacji oraz indywidualne podejście do klienta polecam!

Korbut

Firma D.A. Korbut z siedzibą w Pile pragnie złożyć podziękowania przedsiębiorstwu KSK Anna Sawoń mieszczącemu się w Białymstoku przy ulicy J. I. Kraszewskiego 6/25 za niezwykle szybkie wykonanie zamówionej przez nas statuetki.

Polecamy usługi grawerowania 3D świadczone przez ww. firmę. Cechuje ją miła i profesjonalna obsługa, wysoka jakość produktu, błyskawiczna realizacja zamówienia, a także pomoc przy dokonaniu wyboru właściwego wzoru. Dobry kontakt z firmą oraz zaangażowanie w realizowane przez nią projekty powodują, że zamawiający otrzymuje to czego potrzebuje.

*KSK Anna Sawoń przekształciło się w Lumeris SP z o. o.
*2 Nasz obecny adres to: ul Praw Kobiet 6 w Białymstoku

Comarch

Niemniejszym rekomendujemy przedsiębiorstwo KSK Anna Sawoń* jako profesjonalnego i rzetelnego wykonawcę szklanych statuetek.
Przegotowane na nasze zlecenie statuetki w pełni spełniły nasze oczekiwania. Zostały wykonane terminowo, zgodnie z przygotowanym projektem. Przez cały okres realizacji zlecenia utrzymywany był bardzo dobry kontakt z wykonawcą. Wszelkie zmiany w projekcie były wprowadzane na bieżąco. Również sama jakość wykonania statuetek nie rodzi żadnych zastrzeżeń.
Z tego względu polecamy usługi KSK Anna Sawoń dla wszystkich zainteresowanych zakupem szklanych statuetek z grawerunkiem 3D.

*KSK Anna Sawoń przekształciło się w Lumeris SP z o. o.