Bardzo dbamy o jakość naszych produktów i standard obsługi. Brzmi to banalnie i nie oczekujemy, że uwierzycie nam na słowo. Zachęcam więc do zapoznania się z opiniami innych osób na nasz temat. Większość z nich pochodzi od naszych klientów detalicznych, którzy kupili statuetki na prezenty dla najbliższych. Mimo, że wartość takich zamówień jest zwykle stosunkowo niewielka i nie przekracza 250 zł, naszym klientom zapewniamy najwyższą jakość obsługi. Skoro zatem jesteśmy rzetelni w realizacji takich zleceń możecie nam zaufać również przy realizacji zamówień o większej wartości.

Bardzo zależy nam na opiniach od klientów, gdyż dzięki nim jesteśmy w stanie szybko reagować na wszelkie sygnały z rynku. Z tego względu zbieramy je najszerzej jak to możliwe. Stąd też komentarze na nasz temat można zostawić w serwisie Firmy.net, na naszej stronie Google, platformie handlowej Allegro.pl oraz niezależnym serwisie oceniającym sklepy internetowe Opineo.pl. Poniżej prezentujemy wybrane opinie z tych serwisów.

Opinie z Google

Średnia ocen 5.0 na 5.0. Opinie zbieramy od 2012 roku.

Nasze opinie Google

Szczerze polecam. Ekspresowa realizacja. Fotokryształ bardzo ładny, a dokupiona podstawka LED-owa dodaje blasku i uroku :)

Joanna Grazka, kwiecień 2019

Wspaniała Praca,polecam z całego serca,wzruszający mega prezent dla mojej Mamusi kończy 70 lat,serce plus przepiękny grawer-dziękuję Pięknie;)

Patrycja Rogoz, marzec 2019

Wspaniałe wrażenie, super profesjonalne podejście i świetny kontakt, a samo wykonanie błyskawiczne, polecam wszystkim, którzy chcą ofiarować niesamowity prezent swoim bliskim (i nie tylko).

Andrzej Arendt, luty 2019

Wspaniałe i pełne profesjonalizmu podejście do zawierania transakcji, bardzo miły kontakt, takiej współpracy życzę wszystkim użytkownikom gwarantując udane zakończenie z zadowoleniem dla obu stron, gorąco polecam,a towar w 1000% wspaniały. WIELKIE DZIĘKI

Iwona Mendyka, październik 2015

Jestem w 100% zadowolona z usługi. Pełen profesjonalizm, firma która, skonsultuje się z klientem by w pełni zadowolić zamawiającego. Statuetka którą zamówiłam jest świetna. Piękne wykonanie! Bardzo dobry kontakt,szybka i profesjonalna obsługa.REWELACJA. Gorąco wszystkim polecam!

Iwona chwalibóg, luty 2015

Jestem pozytywnie zaskoczony profesjonalizmem w waszym wykonaniu. Począwszy od możliwości zaprojektowania swojej statuetki, poprzez profesjonalnego doradcę, a skończywszy na expressowej dostawie, bo od momentu zamówienia do momentu otrzymania minęło tylko 24 h. Dziękuję i pozdrawiam.

Mirek T, czerwiec 2014

Sprawdź więcej opinii o nas umieszczonych na stronie Google

 

Opinie z serwisu Allegro.pl dla naszego konta CrystalCiTY-pl

Średnia ocen 5.0 na 5.0. Posiadamy status Super Sprzedawcy. Opinie zbieramy od 2011 roku.

640x100-allegro

Statuetka jak zawsze piękna,obsługa rewelacyjna ,wysyłka błyskawiczna.Dziękuję

3 maja 2019

Róża cudowna:) narzeczona bardzo zadowolona:) Wszystko przebiegło sprawnie, więcej takich sprzedawców by się przydało na allegro:)

4 kwietnia 2019

Allegrowicz solidny, rzetelny i uczciwy !!!! Wszystko co najlepsze !!!!!!! Wzorowe partnerstwo w aukcji !!!!!! Bardzo profesjonalne podejście do transakcji oraz komunikatywność najwyższego formatu !!! Gorąco Polecam !!!!! 100% POZYTYW !!!!! !!!

12 lutego 2019

Pełen profesjonalizm, zarówno na etapie projektu jak i realizacji zamówienia. Statuetka robi ogromne wrażenie. Szybka dostawa. Dziękuję. Bardzo polecam!!!!!!!!

turid, 21 października 2015

Do wszystkich klientów allegro - POLECAM PRODUKTY I WSPÓŁPRACĘ z CRYSTALCITY !!! zamówiłam pamiątkę z chrztu jako prezent dla chrześnika, podarunek 100% trafiony, oryginalny, dobrze wykonany, błyskawiczna wysyłka. Jestem MEGA zadowolona!!! WARTO

lobaczevsky, 7 kwietnia 2014

Pięć gwiazdek to za mało! Za taką świetną robotę i fachową obsługę powinni przyznawać premie. Statułetka jest doskonałej jakości, spełnia wszelkie oczekiwania, kontakt z allegrowiczem znakomity, serdecznie polecam!!!

kas9412, 13 marca 2014

Sprawdź więcej komentarzy na temat naszej oferty w serwisie Allegro.pl

 

Opinie z serwisu Opineo.pl dla naszego sklepu www.Krysztaly3D.pl

Średnia ocen 4,9 na 5 z ponad  4 900 opinii. Opinie zbieramy od marca 2011 roku.

640x100-Opineo

Polecam każdemu Kryształy3D profesjonalna obsługa klienta, zależało mi na szybkiej realizacji zamówienia ponieważ był to prezent wymyślony w ostatniej chwili, przed zamówieniem skonsultowałem się telefonicznie przez infolinię telefon odebrał bardzo sympatyczny pan który szczegółowo poinformował mnie co mam zrobić aby moje zamówienie zostało szybko zrealizowane dzwoniłem około 13:30. Około godziny 14:30 złożyłem zamówienie zgodnie z wskazówkami przekazanymi mi telefonicznie około godziny 17 byłem w szoku dostałem gotowy projekt mojego zamówienia wystarczyła tylko moja akceptacja, zamówiłem w wtorek a w czwartek pięknie wykonana różna w krysztale była w moich rękach. Dziękuję całemu zespołowi Kryształy3D za szybką i profesjonalną obsługę klienta, na pewno skorzystam jeszcze wielokrotnie z waszych usług.

kewiss, 30 kwietnia 2019

Profesjonalna obsługa i szybka realizacja. Kryształ wykonany bardzo starannie. Efekt 3D WoW, robi wrażenie! W rzeczywistości wygląda jeszcze piękniej! Serdecznie polecam!

Angelika, 22 kwietnia 2019

Zamówiony przeze mnie fotokryształ okazał się trafionym, zaskakującym odbiorcę i pięknie wykonanym prezentem. Złożenie zamówienia, jego realizacja i wysyłka to bardzo sprawny proces. Bardzo rzetelna firma i pracownicy. Gorąco polecam wszystkim, którzy nie mają pomysłu na oryginalny, a zarazem z najwyższej półki prezent. Piękna pamiątka na lata..

Magdalena22 stycznia 2019

Profesjonalizm,poszanowanie klienta, szybkość wysyłki = zadowolony kupujący. Zamówiony towar wykonany perfekcyjnie, zgodnie z wybraną opcją, zapakowany jak gadżety z wyższej półki. Brawo - tak właśnie widzę rozwój w Polsce małych i średnich firm.

tadeusz_wwa, 24 listopada 2015

Wyraziście przedstawione przedmioty do sprzedaży. Dużym plusem jest możliwość skomponowania produktu we własnym zakresie tzn. przedstawienia swojego tekstu i zobaczenia końcowego efektu. Bardzo dobry kontakt z wykonawcami jak również możliwość uzgodnienia wszelkich wątpliwości dotyczących zamawianego towaru.

Mariola, 26 maja 2015

Świetne produkty robiące wrażenie oraz bardzo szybki czas realizacji. Nie pamiętam żebym kiedyś kupował w lepszym sklepie.gorąco polecam :-)

Marek, 16 grudnia 2014

Sprawdź więcej opinii o naszym skepie internetowym zebranych na stronie Opineo.pl

 

Opinie z serwisu Firmy.net

Średnia ocen 6.0 na 6.0. Opinie zbieramy od października 2011 roku.

640x100-Firmy-net

W pełni podpisuję się i zgadzam ze wszystkimi POZYTYWNYMI opiniami. Firma wspaniała, wykonująca zamówienie profesjonalnie, z super życzliwym podejściem do klienta. Nie spodziewałam się tak szybkiej realizacji, opakowania i natychmiastowej profesjonalnej pomocy.GODNE POLECENIA!!!

Teresa, 10.01.2018

Statuetki przepiękne, pomysł genialny, dostawa szybka. Obsługa miła i pełen profesjonalizm. Duża pomoc ze strony Pań obsługujących zamówienie, aż chce się dokonywać takich zakupów. Ceny nie są wygórowane a towar z najwyższej półki. Polecam zdecydowanie zakupy w tej Firmie, bo warto. Przesyłka bardzo dobrze zabezpieczona, dodatki również dobrej jakości. Do statuetek zamówiłam podstawki LED, w zestawie prezentują się nieziemsko!! Polecam produkty tej Firmy, bo warto. Zadowolona Klientka Graż

Grażyna Rabczenko, 08.12.2017

Statuetki świetne, żadnych zastrzeżeń, transakcja wykonana bez żadnych problemów, jeśli ktoś chce zrobić drugiej osobie wyjątkowy prezent gorąco polecam.

Oborski Michał, 17.09.2015

Dziekuje za przesylke. Co moge o niej powiedziec.... Szczerze braklo mi slow... Juz dawno ale dawno nie widzialem tak WYSMIENITEGO wykonania. Szczerze najlepsy grawer jaki kiedykolwiek zamawialem. Swietnie dopasowane wymiary do wygrawerowanego rysunku. Gratulacje dla Pana/Pani ktory polecil mi taka wielkosc. Mina osoby dla ktorej bylo to wykonane "bezcenna" Goraco pozdrawiam Bede napewno korzystal z panstwa uslug w przyszlosci

sahiel, 14.05.2015

Firma w 100 procentach godna polecenia, bardzo rzetelna. Szybki termin realizacji zamówień, umożliwiona, dostępna łatwość kontaktu. Produkt, który zamówiłam charakteryzuje się pierwszorzędną jakością wykonania z ogromną dbałością o każdy najmniejszy szczegół, co świadczy o ogromnym szacunku do klienta i powadze jego traktowania. Jestem bardzo zadowolona, zarówno z obsługi sklepu jak i zamówionego produktu. Tylko pogratulować!!! Brawo! Brawo! Brawo!

Anna, 11.05.2015

Czapki z głów: Moja ocena to same max-y (poza lokalizacją: dla mnie bez znaczenia, kupowałem towar przez internet). Super szybki, profesjonalny i uprzejmy kontakt, towar super, dostawa błyskawiczna. Czego chcieć więcej? Chyba tylko tego by każda transakcja i innymi firmami była taka modelowa. Polecam wszystkim !!!

Ryszard Zwojewski, 04.12.2013

Sprawdź więcej wypowiedzi na nasz temat w serwisie Firmy.net.

 

Referencje od firm i instytucji

Jeśli chcesz dodatkowo poznać opinie naszych odbiorców z rynku B2B, zapraszamy do odwiedzenia naszej galerii referencji, gdzie prezentujemy skany pisemnych referencji wystawionych przez naszych klientów biznesowych i instytucjonalnych.